Restaurant de Hanepoel | Header Label
Restaurant de Hanepoel | Header Label
Restaurant de Hanepoel

Boergondelen

Een grote ronde varen door het mooie Groene Hart en onderweg bij drie restaurants aan het water proeven van de heerlijkste streekproducten: dat is Boergondelen. Leuk voor toeristen die een boot willen huren, bedrijven die willen teambuilden of vergaderen en natuurlijk ook voor iedereen die met eigen boot wil genieten van de mooie omgeving!

Wanneer u kunt Boergondelen

Boergondelen kan op woensdag tot en met zondag. U kunt kiezen bij welk restaurant u wilt starten en vaart de ronde altijd met de klok mee. Maximaal genieten? Neem ruim de tijd en start rond 11.00 uur. De vaartijd bedraagt minimaal vier uur (exclusief tijd aan wal). U krijgt een vaarkaartje mee op uw startpunt. In de video hierboven kunt u alvast de vaarroute bekijken.

Reserveren

Reserveren voor Boergondelen kan bij restaurant Kom Eten via 071-501 2220 of via welkom@kometeninhoogmade.nl. Wij verzoeken u vriendelijk om eventuele medische dieetwensen/allergieën direct bij de reservering door te geven. Omdat Boergondelen echt een bourgondische proeverij van streekproducten is, is het helaas niet altijd mogelijk om met smaakvoorkeuren rekening te houden.

Kosten en betaling

De kosten voor Boergondelen bedragen € 30,- euro per persoon. Hiervoor ontvangt u drie proeverijen van streekproducten ( voormaat voorgerecht ), bij ieder restaurant één. Deze prijs is exclusief drankles en eventuele boothuur. Betaling dient vooraf te geschieden per bank aan Restaurant Kom Eten – NL52RABO 0161981941 o.v.v. uw naam, aantal personen en vaardatum.

Groepen en arrangementen

Wilt u met een groep komen Boergondelen? Laat u ontspannen varen door Bob on board. Liever zelf varen en een boot huren? Kijk dan eens op de website van één van onze verhuur partners:

Boergondelen is een arrangement van:

Boergondelen de Hanepoel