Bourgondelen

EEN CULINAIR VAAR-AVONTUUR
IN HET GROENE HART
Ontdek de culinaire kwaliteiten van het
Groene Hart terwijl u een mooie ronde vaart.
Bezoek vier lokale restaurants langs het water
en geniet van vier gerechten met streekproducten.
Vaar met eigen boot of huur uw schip!
Varen en lekker eten in het Groene Hart:
dat is Boergondelen!

Boergondelen is leuk voor toeristen die een boot huren, bedrijven die willen teambuilden of vergaderen en natuurlijk voor bewoners die met eigen boot willen genieten van hun mooie omgeving!

Planning
Boergondelen kan op woensdag tot en met zondag.
U kunt kiezen bij welk restaurant u wilt starten en vaart de ronde altijd met de klok mee. Maximaal genieten? Neem ruim de tijd voor uw Boergondelronde en start uiterlijk rond de middag. De vaartijd bedraagt minimaal vier uur. U krijgt een vaarkaart mee op uw startpunt. 

Reserveren

Het is niet meer mogelijk om voor het vaarseizoen van 2016 het Boergondelarrangement te reserveren. Hebt u vragen over Boergondelen? Neem dan contact op via welkom@kometeninhoogmade.nl

Kosten en betaling
De kosten voor Boergondelen bedragen € 28,- per persoon, hiervoor ontvangt u vier gerechten (formaat voorgerecht), bij ieder restaurant één. Deze prijs is exclusief drankjes en eventuele boothuur. Betaling dient altijd te geschieden bij het startpunt van uw Boergondelronde.

Groepen en arrangementen
Wilt u met een groep komen Boergondelen en een boot huren? Kijk dan op www.rondomkaagenbraassem.nl voor een geschikte verhuurder. Voor groepen kunnen we altijd een arrangement op maat verzorgen.