Feesten & Partijen

De Hanepoel heeft een breed aanbod van faciliteiten en arrangementen om uw feest of partij tot een memorabele gebeurtenis te maken. Wij kleden uw trouwfeest, jubileum, verjaardag, borrel, buffet, lunch, diner, receptie, vergadering, lezing, workshop, thema-avond en meer, volledig naar uw wensen aan. In samenwerking met onze partners is het onder andere mogelijk om uw verblijf in de Hanepoel te combineren met een rondvaart over de plassen, bezoek aan nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de Keukenhof en diverse muzikale en theatrale entertainment.

Bent u een touroperator? Klik hier voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Ligging

Ons party centrum is landelijk gelegen op de Huigsloterdijk aan de Haarlemmermeerse ringvaart. Net buiten Abbenes, tussen Nieuwe Wetering en de Kaag, in het groene hart van de randstad op de grens van Noord- en Zuid-Holland. Vanaf de A4 en A44 zijn wij binnen vijf minuten met de auto te bereiken. Onze privé parkeerplaats biedt ruimte voor honderd personenauto’s en diverse bussen. De auto en fiets zijn niet de enige vervoermiddelen waarmee u de Hanepoel kunt bereiken; u kunt ook met uw boot/boten aanmeren aan onze eigen aanlegsteiger van circa 90 meter lang.

Zalen

Met onze drie zalen van afwisselend formaat, sfeer en inrichting bieden wij voor uw groep altijd de juiste ruimte aan. Door ruimtes slim aan elkaar te koppelen kunnen wij feesten op maat organiseren tot circa 200 personen, recepties tot maximaal 300 personen. Wij beschikken over ruime sanitaire voorzieningen, waaronder een invalidentoilet.

De Boerenzaal is voorzien van een bar en dansvloer. Deze gezellige ruimte is bij uitstek geschikt voor grote gezelschappen, bruiloften, familie of bedrijfsfeesten en diners. Deze zaal is voor iedere samenstelling aan te passen tot circa 110 personen. De Boerenzaal is te koppelen met Het Oude Visserscafé, waardoor er een multifunctionele ruimte ontstaat tot circa 150 personen en voor recepties tot circa 250 personen.

Het Oude Visserscafé is een oer-Hollandse ruimte waarin met kan genieten van het uitzicht over de landerijen en het water. Een ideale gelegenheid voor een heerlijke lunch, diner of borrel.

De zonnige Serre is met zijn rustieke sfeer, uitzicht over de landerijen en water en muurschilderingen uitstekend geschikt voor het vieren van verjaardagen of diners. Bij aangename temperaturen kan de voorpui geopend worden. Deze ruimte is geschikt voor circa zestig personen.

Wilt u graag weten wat de Hanepoel voor uw gezelschap kan betekenen? Vrijblijvend kunnen wij uw wensen en de mogelijkheden met u doornemen en u onze uitgebreide partymap doen toekomen.
Hieronder alvast een selectie van wat wij u te bieden hebben.

Klik hier voor onze contactgegevens.

partymap online